WERKWIJZE


Hoe werkt het?

Je wil graag een video inzetten voor je campagne, van je product of bedrijf. Goed idee, want een video valt op en wordt vaker bekeken dan een tekst gelezen. Maar hoe maak je dan zo’n video? LIV! kan helpen. Samen kijken we naar de wensen voor jouw meest geschikte video.

  • Wat is je product?
  • Wie is je doelgroep?
  • Wat wil je vertellen?
  • Wat wil je met de video bereiken?
  • En via welke kanalen ga je het inzetten?

Naar aanleiding van een korte kennismaking- en briefingsessie komen we samen tot een verhaal.

Wat kost een video?
Dat is moeilijk te zeggen. Het ligt er aan wat voor video je wil maken. Is er al bestaand materiaal of moeten we nog op pad met een camera? Gaan we iemand interviewen of maken we gebruik van een acteur? Is het in een studio of kunnen we het ergens buiten doen?  Misschien wil je er wel een animatie in. Kortom, het hangt allemaal af van de wensen. Maar het kan al vanaf € 1000,-.

En dan?
Als we samen tot een verhaal en budget zijn gekomen ga ik aan de slag met een script en storyboard, plannen we eventuele opname(dagen) en ga ik op zoek naar de juiste middelen voor de video (zoals muziek, locaties, materiaal, etc.). Wanneer de opnamedagen geweest zijn ga ik samen met een editor de montage in en maken we van alle beelden het verhaal. We zetten daar de muziek onder, eventueel de voice-over en zorgen ervoor dat de kleuren er prachtig uitzien. We gaan net zo lang door totdat we beiden tevreden zijn.

Vrijblijvend brainstormen over een video? Neem dan contact met me op.

Bekijk hier ook de algemene voorwaarden van LIV! media & projects